Laghouat
Hello dear user, we will be honored to have you joining our community, so would you please register.We look forward to providing you with every thing you need to grow up your knowledge,Students in any section may use this forum to post questions about assignments, ask for advice or information, and to discuss general content related issues,We welcome all new members and hope to see you around a lot! To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member or join our community if you are not yet.....A special thanks, Admin.

The Most Commonly Misspelled Words in the English Language

View previous topic View next topic Go down

The Most Commonly Misspelled Words in the English Language

Post by Chinda on Mon May 09 2011, 22:05

The Most Commonly Misspelled Words in the English Language

1.Which of the following spelling is correct?
a) accommodate
b) acommodate
c) accommodat
d) accammodate
2. Which of the following spelling is correct?
a) deductible
b) deductable
c) deductuble
d) deductabel
3. Which of the following spelling is correct?
a) embarras
b) embaras
c) embarass
d) embarrass
4. Which of the following spelling is correct?
a) foreward
b) forword
c) forworde
d) foreword
5. Which of the following spelling is correct?
a) indispensabel
b) indispensible
c) indispensable
d) indespensible
6. Which of the following spelling is correct?
a) judgement
b) judgment
c) judgemant
d) judgmant
7. Which of the following spelling is correct?
a) liason
b) liasson
c) liasone
d) liaison
8. Which of the following spelling is correct?
a) occassion
b) ocassion
c) occasion
d) ocasion
9. Which of the following spelling is correct?
a) perserverance
b) persaverence
c) perserverence
d) perseverance
10. Which of the following spelling is correct?
a) procede
b) proceede
c) proced
d) proceed
11. Which of the following spelling is correct?
a) business
b) bizineess
c) busyness
d) besniss
12. Which of the following spelling is correct?
a) envirement
b) enviornment
c) environment
d) enviarmint
13. Which of the following spelling is correct?
a) facinating
b) fascinating
c) fasenating
d) fassinating
14. Which of the following spelling is correct?
a) beleive
b) bilieve
c) bileive
d) believe
15. Which of the following spelling is correct?
a) dilemma
b) dillemma
c) dillema
d) dilema
16. Which of the following spelling is correct?
a) excersize
b) exercise
c) excercize
d) exersize
17. Which of the following spelling is correct?
a) consensus
b) concensus
c) consencus
d) consenssus
18. Which of the following spelling is correct?
a) inadvertant
b) inadvartant
c) inadvartent
d) inadvertent
19. Which of the following spelling is correct?
a) prerogative
b) perogative
c) perogitive
d) preragitive
20. Which of the following spelling is correct?
a) rime
b) ryme
c) rhime
d) rhyme

If you get the correct answers for more than 15 of these MCQs, then, you need not worry about being prone to misspelling words. Here are the answers.
1. a
2. a
3. d
4. d
5. c
6. b
7. d
8. c
9. d
10. d
11. a
12. c
13. b
14. d
15. a
16. b
17. a
18. d
19. a
20. d

To be honest, for me, I'm still need to be worry about spelling some words!







Chinda

Posts : 57
Join date : 2011-01-27
Location : Moonland

Back to top Go down

Re: The Most Commonly Misspelled Words in the English Language

Post by TheWolf on Wed Jun 01 2011, 11:32

Important posts as usual...thank you chinda Very Happy

TheWolf

Posts : 66
Join date : 2011-01-27
Location : Moon, Wolves Town

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum